Side 1 af 1

Stegt flæsk på weberen

: 27. mar 2017, 21:18
af Wildlife
Det smutte forårsvejr i de her dage fik mig til at boote et par grills, igår gik det ud over nogle gode frankfurtere fra Højer pølser og i dag blev et stykke svinebryst i skiver udsat for en lille halv times tid over inddirekte varme.

Det kom der det her måltid ud af.

Kartoffelsalaten er naturligvis også hjemmelavet.

Re: Stegt flæsk på weberen

: 27. mar 2017, 21:32
af Kleth
Det ser godt ud :thumbup:
Jeg sælger gerne flæsket aftenen før og kommer gerne lidt røgeflis på for at give lidt umpf i smagen :DancingBanana:

Det er en delikatesse du har kreeret :respekt:

Re: Stegt flæsk på weberen

: 27. mar 2017, 21:34
af Wildlife
Kleth skrev:Det ser godt ud :thumbup:
Jeg sælger gerne flæsket aftenen før og kommer gerne lidt røgeflis på for at give lidt umpf i smagen :DancingBanana:

Det er en delikatesse du har kreeret :respekt:
Jeg formoder at du mener at du salter svinet aftenen før :razz:

- Jeg tænkte først på det med røg da de havde fået de første 15 minutter, og der er det cirka for sent.

Og ja - Det smagte vidunderligt :biggrin:

På onsdag er næste grilldag i denne uge, der står den på rundtosset kylling

Re: Stegt flæsk på weberen

: 27. mar 2017, 21:44
af Kleth
Wildlife skrev:
Kleth skrev:Det ser godt ud :thumbup:
Jeg sælger gerne flæsket aftenen før:
Jeg formoder at du mener at du salter svinet aftenen før :razz:
korrekt :oops: Jeg plejer ellers at fange de værste stavekontrol-bøffer :giggle:

Re: Stegt flæsk på weberen

: 27. mar 2017, 22:05
af F U B A R
Ser helt ud som et korrekt måltid
For nordboere

Re: Stegt flæsk på weberen

: 28. mar 2017, 09:05
af Christian
Nøjj - hvor ser det lækkert ud, man bliver jo særdeles lækkersulten :thumbup: :eating:
Venlig hilsen

Re: Stegt flæsk på weberen

: 28. mar 2017, 10:03
af A284win
Mums. Glad med mad. :eating:

Fik stegt flæsk med persillesovs og små kartofler i går. Selv en 5 km gåtur bagefter løsnede ikke helt op

Re: Stegt flæsk på weberen

: 17. jun 2017, 20:14
af Claus Petersen
Wildlife skrev:Det smutte forårsvejr i de her dage fik mig til at boote et par grills, igår gik det ud over nogle gode frankfurtere fra Højer pølser og i dag blev et stykke svinebryst i skiver udsat for en lille halv times tid over inddirekte varme.

Det kom der det her måltid ud af.

Kartoffelsalaten er naturligvis også hjemmelavet.
Jeg har stegt rigtig meget flæsk i den slags flæskeholdere - flere 1000 stykker har jeg lavet. ( jeg har så jeg kan lave 1000 stykker af gangen)
Jeg har nu aldrig kunnet nøjes med en halv time.
Jeg steger som regel i to lag, øverste lag er færdig efter 45-50 minutter, nederste skal lige have 10 minutter mere.
Bruger næsten altid bacon ( røget flæsk) skåret i 8 millimeter skiver, gad vide om det har noget at sige med tiden ?

Re: Stegt flæsk på weberen

: 18. jun 2017, 20:13
af JRexA
Hvor får man den geniale flæskeholder?

Re: Stegt flæsk på weberen

: 18. jun 2017, 20:38
af Refraktorius
Det vil jeg klart gøre, næste gang der er flæsk med i "madkassen".

Når jeg steger flæsk i ovnen indenfor, så bliver ovnen fedtet ind og der breder sig en fims så vederstyggelig, at jeg er tæt på at vikle et viskestykke om hovedet og råbe op om, at det virkeligt er urent!

... Men ungerne elsker stegt flæsk, så laves, det skal det.

Re: Stegt flæsk på weberen

: 18. jun 2017, 21:40
af Langenge
IMHO: Stegt flæsk skal ikke være saltet eller røget, men skal saltes grundigt under stegning. Skal steges på en pande, så man har mulighed for at (gen)bruge det afsmeltede fedt i f.eks. persillesovsen.
Den efterfølgende, gennemtrængende, duft i huset, er bare et plus :smile:
At bruge ovnen, eller grillen, giver blot noget meget tørt øf.

Re: Stegt flæsk på weberen

: 18. jun 2017, 22:19
af Deepo
JRexA skrev:Hvor får man den geniale flæskeholder?
grillbutikken.dk

/Mogens

Re: Stegt flæsk på weberen

: 19. jun 2017, 10:16
af FrederikF
Langenge kom mig i forkøbet, er helt og aldeles enige med samtlige betragtninger:))

Fatter ikke det der med at tørre svinet ind til det magreste chips agtige hø i ovnen, når det bliver så lækkert på panden?
Tror jeg må købe ind til stegt flæsk i aften.

Re: Stegt flæsk på weberen

: 19. jun 2017, 10:24
af C-X
Det fantastiske ved grisen er, at der er så mange gode måder at tilberede den på :pig:
Som vintermad på panden, mens jeg i disse varmegrader ville foretrække den på grillen som vist her i tråden. Den ser bestemt ikke tørstegt ud, men crunchy og mør på samme tid :eating:

Re: Stegt flæsk på weberen

: 19. jun 2017, 15:57
af Wildlife
Ihh, nu fik I jo genoplivet min gamle tråd, så må jeg jo snart til at lave stegt flæsk igen :razz: